BiteMe Lava Cookies / orzech laskowy Powiększ

Bite Me®
BiteMe Lava Cookies / orzech laskowy

Organiczne ciasteczka z kremowym nadzieniem z masła z orzechów laskowych.  

Opakowanie zawiera 2 ciasteczka po 20 g. 

W celu zakupienia opakowania zbiorczego produktu, prosimy wybrać wielokrotność 24 szt.

Więcej szczegółów

  • organiczne, wegańskie, bez glutenu i bogate w błonnik
  • idealne jako energetyczna przekąska na każdą porę dnia
  • odpowiednie dla osób aktywnych fizycznie
  • idealne w trakcie podróży, do pracy, czy podczas treningu

Skład: daktyle*, bezglutenowy owies*, proszek kakaowy*, syrop z agawy*, prażone masło z orzechów laskowych* 6%, prebiotyk - inulina z agawy*, masło kakaowe*, naturalne aromaty*, sól himalajska.

*Produkty pochodzenia organicznego. Może zawierać śladowe ilości orzechów arachidowych, mleka, soi i nasion sezamu. Może zawierać kawałki pestek i skorupek.

Opakowanie: 2x20 g

──────────────────

Treści znajdujące się na stronie werontest2.pl nie zastępują opinii lekarzy specjalistów i nie zwalniają korzystających z ostrożności w stosowaniu produktów oferowanych przez niniejszy sklep internetowy.

Nie należy przekraczać zalecanej dawki spożycia w ciągu dnia. Suplement diety nie może być stosowany jako substytut zróżnicowanej diety. Zalecany jest zrównoważony sposób żywienia i zdrowy tryb życia. Przechowywać w sposób niedostępny dla dzieci. Nie zaleca się stosowania produktu dzieciom, kobietom w ciąży i matkom karmiącym.

Kiedy stosowaćprzed treningiem, w ciągu dnia, w trakcie treningu
Przeznaczenie suplementuenergia
Postaćbaton
Substancje słodzącebez acesulfanu, bez aspartamu, bez cukru
Alergeny i nietolerancjebez fruktozy, bez glutenu, bez śladowych ilości ryb
Odpowiedni dlawegan, wegetarian
Smakiorzechowe
100 g20 g (1 ciastko)
Wartość energetyczna1482 kJ / 353 kcal296 kJ / 71 kcal

Tłuszcz

w tym nasycone

10 g

3,8 g

2,1 g

0,8 g

Węglowodany

w tym cukry

53 g

42 g

11 g

8,5 g

Błonnik14 g2,9 g
Białko5,6 g1,1 g
Sól0,12 g0,02 g

Wartości odżywcze mogą się zmieniać w zależności od pochodzenia składników.